Tapahtumainfo

SAAPUMINEN WANHAAN SATAMAAN RATIKALLA

Wanhaan Satamaan pääsee raitiolinjoilla 4 ja 5

 • Ratikka 4: Aleksanterinkadun ja Mannerheimintien Lasipalatsin pysäkit ovat lähinnä päärautatieasemaa.  Lähin päätepysäkki Kauppiaankadulla, josta on n. 3 min kävelymatka Wanhaan Satamaan.
 • Ratikka 5: Päärautatieaseman edessä oleva Kaivokadun pysäkki. Ratikka pysähtyy myös Aleksanterinkadun pysäkillä. Lähin päätepysäkki Kauppiaankadulla, josta on n. 3 min kävelymatka Wanhaan Satamaan.

SAAPUMINEN WANHAAN SATAMAAN AUTOLLA

 • Wanhan Sataman läheisyydestä löytyy pysäköintialueita. Autoillessa on hyvä suosia kimppakyytejä!
 • Parkkipaikat Wanhan Sataman ympärillä: 4 €/tunti, max 4 tuntia (Kolikkomaksu, mobiilimaksu)
 • P3-parkkialue Kanavakatu 11-14:  6 €/tunti, 36,80 €/vuorokausi (Avoinna 24/7, kolikkomaksu, mobiilimaksu)
 • P- Scandic Grand Marina parkkihalli ja asfaltoitu ulkopysäköintialue Katajanokanlaituri 7: 3,5 €/tunti, 18 €/vuorokausi (Avoinna 24/7, Kolikkomaksu, maksukortit, mobiilimaksu)

HELSINKI – VANTAAN LENTOKENTÄLTÄ HELSINGIN KESKUSTAAN

Helsinki-Vantaan Lentokentältä pääsee Helsingin päärautatieasemalle parhaiten junalla. Junat I ja P lähtevät lentokentältä useamman kerran tunnissa. Matkan kesto n. 30 minuuttia. Tarkista juna-aikataulut, yhteydet ja hinnat tästä.  https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut/terminaalit-ja-lahtolaiturit/yhteydet-lentoasemalle

Helsingin Wanha satama osoitteessa Pikku Satamakatu 3-5, 00160 Helsinki. Kartta paikalle alla.


Majoitus

Suomen Hiusyrittäjät ry on varannut huonekiintiöt Scandic Grand Marinasta ja Scandic Park Helsingistä ajalle 16. – 20.3.2022. Huonetyyppi Standard.

Scandicin huonehintaan sisältyy aina:

 • Runsas luomutuotteita sisältävä aamiainen
 • Maksuton Wi-Fi

Scandic Grand Marina:

 • Hinta 95 € yhden hengen huone / vuorokausi
 • 115 € kahden hengen huone / vuorokausi
 • 135 € kolmen hengen huone / vuorokausi

Scandic Park Helsinki:

 • Hinta 99 € yhden hengen huone / vuorokausi
 • 119 € kahden hengen huone / vuorokausi
 • 139 € kolmen hengen huone / vuorokausi

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse osoitteesta: http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BSUO101121

Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BSUO101121 nettisivuilta, puhelimitse tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta, yllä olevia yhteystietoja käyttämällä. Huoneet ovat varattavissa 2.3.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

Maksutapa: Jokainen varaa ja maksaa oman majoituksensa.

Yleiset ehdot: Avoin huonekiintiö Hotelli tekee kiintiövarauksen tarjotulla hinnalla ja huoneet ovat varattavissa varaustilanteen mukaan. Hotellilla on tarvittaessa oikeus yksipuolisesti sulkea kiintiön saatavuus. Tätä vahvistusta ei voida siirtää kolmannelle osapuolelle ilman hotellin kirjallista hyväksyntää. Hotelli pidättää oikeuden hintojen tarkistukseen vuosittain. Kaikki kokonaishinnat on arvioitu saatujen tietojen ja päivämäärien mukaisesti, ja niihin sisältyy arvonlisävero.  Hinnat eivät sisällä komissiota, jollei tarjouksessa toisin mainita.

Ravintolat

Wanhassa Satamassa toimii ravintola Soima, jossa on mahdollista lounastaa.

Lisätietoja https://wanhasatama.fi/soima/

Alueelta löytyy myös:

Linnankellari

https://linnankellari.fi/linnanpihan-terassi/

Locanda Scappi

https://www.locandascappi.fi/

Everest Katajanokka

https://everestnokka.fi


NÄYTTEILLEASETTAJAT

Näytteilleasettajaksi messuille? Hair and Beauty Finland on suuri kohtaamispaikka niin hius -ja kauneudenhoitoalalla työskenteleville ammattilaisille ja opiskelijoille. Messuvierailla on ainutkertainen mahdollisuus vertailla ja kilpailuttaa useita yritystoimintaan oleellisesti liittyviä toimintoja ja toimijoita samassa paikassa yhdellä kertaa. Ole siis mukana ja varaa oma myyntipaikkasi pian!

Tarkemmat tiedot vapaista paikoista ja hinnoista toimisto(@)hiusyrittajat.fi tai p. 010 338 4463  

Wanhan sataman pohjakartta ja myyntipaikat

Näytteilleasettajaluettelo

Tähän päivitetään myöhemmin näytteilleasettajalistaus.


AIKATAULU

Päivitetään myöhemmin


Ilmoittautuminen

Messujen kilpailutapahtumaan pääset ilmoittautumaan painamalla alla olevaa painiketta. Ilmoittautuminen loppuu kolme viikkoa ennen kilpailujen alkua 25.2.2022.
Mikäli viranomaispäätöksillä tapahtumien järjestäminen on maaliskuussa kielletty, tapahtuma siirretään uuteen ajankohtaan. Ilmoittautumiset ja maksetut osallistumismaksut siirtyvät automaattisesti.

Liput tapahtumaan

1 pv lippu ennakkoon 35 €, ovelta 45 €
2 pv lippu ennakkoon 56 €, ovelta 66 €
Opiskelijaliput: 1 pv 22 €, 2 pv 39 €, Liput vain ennakkotilauksella opettajien kautta. Lisätietoja opiskelijalipuista +358 10 338 4463

HUOM! Suomen Hiusyrittäjien jäsenille toimitetaan yksi kahden päivän lippu veloituksetta ennakkoon! (vuoden 2021 jäsenmaksun maksaneet)
Messulippu sisältää sisäänpääsyn lisäksi narikkamaksun, kasvomaskin / päivä sekä kestokassin ostoksiasi varten. Lippuja on rajoitettu määrä.

Yhteystiedot

Hair and Beauty Finland –messut ja Hair Open 2022 kilpailut järjestää: Suomen Hiusyrittäjät ry. Lisätietoja Hair Open 2022 kilpailuista: kilpailut(@)hiusyrittajat.fi
Messupaikkamyynti ja lisätiedot toimisto(@)hiusyrittajat.fi
Toiminnanjohtaja: Marja-Leena Pahkala
Järjestösihteeri: Tiina Haapapuro
Valtatie 21 TT 13 90500 Oulu
Puhelinnumero: +358 10 338 4463

 • Messujen kilpailutapahtumaan pääset ilmoittautumaan painamalla alla olevaa painiketta. Ilmoittautuminen loppuu kolme viikkoa ennen kilpailujen alkua 25.2.2022. Mikäli viranomaispäätöksillä tapahtumien järjestäminen on maaliskuussa kielletty, tapahtuma siirretään uuteen ajankohtaan. Ilmoittautumiset ja maksetut osallistumismaksut siirtyvät automaattisesti.


  • Yhden päivän lippu ennakkoon 35 €, ovelta 45 €
  • Kahden päivän lippu ennakkoon 56 €, ovelta 66 €
  • Opiskelijaliput: yksi päivä 22 €, Kahden päivän lippu 39 €, Liput vain ennakkotilauksella opettajien kautta
  • Lisätietoja opiskelijalipuista +358 10 3384463
  HUOM! Suomen Hiusyrittäjien jäsenille toimitetaan yksi kahden päivän lippu veloituksetta ennakkoon! (vuoden 2021 jäsenmaksun maksaneet)

  Messulippu sisältää sisäänpääsyn lisäksi narikkamaksun, kasvomaskin / päivä sekä kestokassin ostoksiasi varten. Lippuja on rajoitettu määrä.

 • Hair and Beauty Finland– messut ja Hair Open 2022 kilpailut järjestää: Suomen Hiusyrittäjät ry. Lisätietoja Hair Open 2022 kilpailuista kilpailut(at)hiusyrittajat.fi Messupaikkamyynti ja lisätiedot toimisto(at)hiusyrittajat.fi

  • Toiminnanjohtaja: Marja-Leena Pahkala
  • Järjestösihteeri: Tiina Haapapuro
  • Valtatie 21 TT 13 90500 Oulu
  • Puhelinnumero: +358 10 338 4463
  Tapahtumaan liittyvät tarkemmat tiedot löydät kilpailu- sekä info -sivulta!