Medialle

Toimittajat kuvaajineen toivotetaan tervetulleeksi tapahtumaan.

LEHDISTÖTIEDOTE / KUTSU

 

Tervetuloa HELSINKI HAIR AND BEAUTY 2016 tapahtumaan, joka järjestetään 4.–5.3.2016 Helsingissä Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Tapahtuma on perjantaina 4.3. ensimmäistä kertaa  avoinna myös kuluttajille. Lauantain 5.3. tapahtumapäivä on varattu hius- ja kauneusalan ammattilaisille.

Aukioloajat

perjantaina 4.3 kello 10.00 - 19.00 avoin kaikille

lauantaina 5.3 kello 09.00 – 17.00 avoin hius-ja kauneusalan toimijoille sekä opiskelijoille

Näyttelyosastoilla on esillä monipuolisesti hiuksia, muotia ja kauneutta. Näytöslavalla alan maahantuojien esityksiä sekä alan kansainvälisiä huippuja näytöksineen.

Esim. Miss Universum kilpailujen virallinen kampaaja ja kampaajien maailmanmestari Steve Smart´in esittää upean hius shown.

Kilpailulavalla kilpaillaan molempina päivinä yhteensä 14 eri kilpailusarjassa.

Perinteisten Suomen mestaruus ja muiden hiuskilpailuiden kuten fantasia- ja morsiankampausten lisäksi, tapahtuman ohjelmassa on uutuutena parran muotoilu ja letitystekniikka kilpailut. Yleisön pyynnöstä on perjantaille lisätty myös morsiusmeikkikilpailusarjat.

Tarkempia tietoja www.hairandbeauty.fi.

Sisäänpääsyä helpottaaksemme lehdistön edustajien tulee rekisteröityä nettisivujemme linkin kautta niin vapaa kulkuranneekkeet ovat valmiina nimillä sisääntulossa.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: Hair and Beauty Finland Kauneustapahtumat ry, puheenjohtaja Monica Paavilainen, 040 554 6006; tai projektipäällikkö Jan-Mikael Urjansson 040 900 1177.

 


© 2018 | Hair and Beauty, Helsinki Hair Open